Schoenen online kopen
 

Verzenden & retouren

Verzending & Levering

expeditie

Bestellingen verzenden via Internationale Express Mail Service, en komen meestal binnen 1 week. Wij zijn een professionele online dealer en samenwerken met de lange termijn EMS. Alle bestellingen zijn verzekerd voor het bedrag van de aankoop, en kan worden gevolgd op de EMS website. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer pakketten worden verwacht.

Alle pakketten worden verzonden in een tweede doos.

Zoals voor de groothandel, neem dan contact met ons op! Gratis verzending en grote korting aan te bieden.

terugkeer beleid

Voordat u geniet van eenvoudige beleid uitwisseling en terugkeer, moet u contact met ons afleveradres, als je wilt om de items terug te sturen. Alle items teruggestuurd naar ons moet in zijn oorspronkelijke staat niet versleten, dat wil zeggen, ongewassen, met aangehechte alle tags. Gelieve de kleur grootte en de stijl te bevestigen bij het bestellen op basis van de foto's die we bieden. Na ontvangst van onze producten, als je niet tevreden bent met de kleur of grootte, maar niet de kwaliteit problemen, uitwisseling of gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag beschikbaar zijn. Verzendkosten voor het retourneren voor rekening van de koper. Als voor de kwaliteit problemen of de verkeerde versie, neem foto's van objecten en stuur ze naar ons. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid in het geval van kwaliteitsproblemen betreft. Als u wilt items te wisselen naar een andere stijl of een verzoek om teruggave, neem dan contact met ons de tracking-nummer na de items terug worden verscheept. Zodra u uw pakket ontvangen, zullen wij u het item nabestelling geven of teruggave van uw betaling.

Als u vragen hebt om uw producten terug te keren, neem dan contact met ons op!

Bestel Annulering

Het annuleren van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Omdat we omgaan met alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van de bestelling, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Uw begrip wordt gewaardeerd. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen zij in overeenstemming met onze terugkeer beleid worden behandeld.

Friendly Opmerking: als u uw nummer 10 cijfers volgen binnen 3 dagen hebben ontvangen na de bestelling, kan uw e-mail server worden gezien als spam. In dat geval kunt u contact met ons op voor hulp.

Back